praktijkruimteActueel aanbod

Cursus 'Gezonde Zelfliefde'

Zutphen        
Jezelf liefdevol nabij leren zijn. 


Een cursus van acht dagdelen  

 

Gezonde Zelfliefde is, net als meditatie, een belangrijke basis van het Zijnsgeorienteerde pad van levenskunst. In deze cursus leer je Gezonde Zelfliefde in de praktijk te brengen. Ook kan de cursus een kennismaking zijn met Zijnsoriëntatie en meditatie. 


Gezonde Zelfliefde gaat over jezelf liefdevol nabij zijn, over thuiskomen bij jezelf. Hoe eenvoudig dat ook klinkt, het is een hele kunst omdat we min of meer chronisch 'van huis zijn'. 

 

Veelal zijn we helemaal niet zo liefdevol naar onszelf. Ongemerkt en chronisch herhalen we oude patronen. Deze patronen ontnemen je het zicht op de inherente vrijheid van je natuurlijke, niet door je geschiedenis aangetaste aard. De westerse leefstijl en de emotionele tekorten uit je jeugd maken dat je jezelf makkelijk 'verlaat' en geluk en vervulling buiten jezelf zoekt. Door deze zoekende, onrust-gedreven houding zijn we niet 'thuis' en verliezen we onze innerlijke rust, ons evenwicht en ons besef en gevoel van verbinding.  

In de cursus Gezonde Zelfliefde oefen je op meditatieve wijze met het doorbreken van die patronen. Je leert weer diep te ontspannen en liefdevol nabij en aanwezig te zijn. Ook bij de lege plekken in jezelf waar je weggeschrokken bent uit relatie. De fysiek-energetische verkrampingen die samenhangen met je patronen kunnen ontspannen waardoor je energie vrijkomt  en weer terugvloeit naar je Zelf.

 

Gezonde Zelfliefde heeft dus vooral te maken met het hervinden van wie je al bent op een veel fundamenteler en intiemer niveau dan wie je denkt te zijn als je gewoonte-zelf.

 

Je komt thuis in je natuurlijke, liefdevolle Zijnsaard. Van hieruit ben je minder afhankelijk en opgehangen aan de omstandigheden en spontaan open en betrokken naar jezelf en anderen. 

Werkvormen zijn: bewegende meditatie, zitmeditatie, visualisatie, ademtechnieken en bewustzijnsoefeningen.

 

Praktisch

Voor aanmelding, informatie of het maken een kennismakingsafspraak kun je me bellen: 06-30086008, of stuur me een mail.

 

Najaar 2023:Start cursus Gezonde Zelfliefde, afwisselend op zaterdag en zondag ochtend (let op: 1 vrijdagochtend) in Zutphen 

Data : 

zon 1 okt, vrij 6 okt, za 21 okt ,

zon 5 nov, zon 26 nov,

za 9 dec 2023,

za 13 jan, zon 21 jan 2024

 

Tijd : 9.30-12.30 u

Tarief voor particulieren: € 423,-

Voor zzp-ers: € 423,- excl. btw. Voor studenten 20% korting mogelijk. Bij verg door werkgever € 649,- excl. btw 

Locatie: Pilates studio, Noorderhavenstraat 48, Zutphen 

  

 

 

 

 

 

 

 Over het vervolg van de cursus Gezonde Zelfliefde. >>

 

 

Cursus

Gezonde Zelfliefde

 

Acht bijeenkomsten, tweewekelijks, afwisselend op de zaterdag en zondagochtend

 

Start zondag 1 okt 2023

 

 

Jezelf liefdevol nabij leren zijn.

 

 

De fysiek-energetische verkrampingen die samenhangen

met je patronen, kunnen ontspannen, 

waardoor er

ruimte ontstaat, 

je energie vrijkomt

en weer terugvloeit

naar je zelf.