praktijkruimteActueel aanbod

Coaching Zutphen

Wakker worden uit de wereld die je met je gedachtes creëert

 

Als je niet weet te rusten in Zijn, ben je geen partij voor je gewoontepatronen.

 

Individuele gesprekken

In deze gesprekken wil je het licht laten schijnen op de vragen die je hebt of de patronen waarin je je vast voelt zitten. Je wilt ruimte maken voor je intuïtie dat het leven bedoeld is om vrijer en gelukkiger te leven. Je wilt alles wat je in jezelf tegenkomt leren verwelkomen in het open en ruime perspectief van wie je wezenlijk bent. Op deze wijze wil je ontdekken wat jouw meest waarachtige antwoord is op wat er in je leven speelt.

 

Padcoach-groep

Je maakt deel uit van een kleine groep, die op regelmatige basis bij elkaar komt. De bijeenkomsten beginnen met een meditatie in beweging en zitmeditatie. Daarna besteden we tijd aan de verheldering van ieders individuele thema. Zo leer je - ook via de verheldering van de inbreng van je groepsgenoten  - de/jouw vertrouwde (defensieve) modus te doorzien en los te laten. Het is meestal verbazingwekkend hoeveel ruimte en rust je dan ervaart. Dit  herstel van verbinding werkt diep door. Je ontdekt hoe je vanuit een ruimere zijnswijze aanwezig bent en hoe je nu in relatie bent.. De groep zelf is ook al de plek waar je zowel je beperkte als je vrije zijnswijze ontdekt en ervaart. Deelname aan een groep is op die manier kostbaar en zeer de moeite waard. 

 

Heb je eerder deelgenomen aan een Zijnsgeorienteerde cursus-(Gezonde Zelfliefde of de Meditatie Cursus- dan ben je van harte  uitgenodigd om mee te doen met een padcoach groep. Wil je er meer van weten, neem gerust contact met me op. 
 

    

Data:

 

Standaardtarief;

Genereus tarief: standaardtarief plus een vrijwillige bijdrage.

Laag tarief: Mocht het standaardtarief problematisch voor je zijn, neem gerust contact met me op voor overleg over een ander bedrag.

 

Voor aanmelding, informatie of het maken van een kennismakingsafspraak ben je me bellen of een mail sturen.  

 

 

Een mooi fragment met uitleg over de kunst van gelukkig zijn.

 


Waar werken we aan >>

 

 

 

 

'Als we niet weten te rusten in onze ware aard,  zijn we geen partij voor onze aannames en gewoontepatronen.'

 

Zowel

individuele gesprekken

als groepswerk