praktijkruimteActueel aanbod

Actueel

 

Er is nog beperkt plaats bij de Cursus Gezonde Zelfliefde,

Start woe 28 mrt 

 

Trainingsaanbod op de zaterdagochtenden 

In een kleine groepssetting leer je om -via de kunst van mediteren- rechtstreeks je vrije aard naar de voorgrond te brengen. Deze vrije aard is onze natuurlijke aard en om die reden ook altijd aanwezig. 

Waarom zou je deze vrije dimensie naar de voorgrond willen halen? Allereerst uit liefde voor het leven, uit liefde voor wie je bent. 

Contact maken met deze vrije dimensie gaat over contact maken met een manier van zijn die vrij en onbelast is. Over jezelf  leren kennen op een intiemer en fundamenteler niveau dan je jezelf als 'gewoontezelf' kent. Het gaat over thuis zijn bij jezelf en in het leven. Het maakt ons doorgaans oneindig veel liefdevoller, losser en daadkrachtiger.  

 

Data: 11 nov, 9 dec 2017, 6 jan, 3 februari, 3 maart 2018
Tijd: 9.30 u - 12.30 u
Kosten: 81 euro
Adres: Hamersplaats 20, 7201 EZ Zutphen

 


Meditatie-weekenden in Zutphen, voorjaar 2018 

In het voorjaar van 2018 geef ik op een mooie locatie in hartje Zutphen twee keer een meditatie-weekend. Je kunt beide weekenden volgen, maar ze zijn ook los te volgen.

 

De kunst van mediteren is bij uitstek geschikt om rechtstreeks je vrije aard naar de voorgrond te halen. Onze vrije aard is onze natuurlijke aard en om die reden ook altijd aanwezig. Tegelijkertijd gaan we gewoontegetrouw volkomen voorbij aan deze dimensie. 

Door nu je gewoontepatronen te doorbreken, krijg je toegang tot deze vrije en pure dimensie en ervaar je ook alle kwaliteiten die hier zo rijkelijk aanwezig zijn. Deze rijke  en volle ervaring van Zijn, jouw Zijn, is van een volkomen andere orde dan hoe je jezelf normaal gesproken ervaart. Je ervaart je basale goedheid en hoe het is om van daaruit met alles en iedereen in verbinding te zijn. Het is een diep thuiskomen in jezelf en in je leven.  

Hoewel je dus zou kunnen zeggen dat het 'geluk voor het oprapen ligt', vraagt het tegelijkertijd veel tijd en toewijding om je gewoontepatronen los te laten en een houding te ontwikkelen die oog heeft voor en recht doet aan je vrije, onbelaste Zijnsaard. 

 

Deze weekenden kun je aangaan als een mini-retraite waarbij je gestructureerd de kunst en kunde van mediteren aangeboden krijgt.

 

Data: 14 en 15 april en  2 en 3 juni 

Tijd: 11.00- 17.00 u.

Kosten: € 140,- per weekend

De weekenden zijn los te volgen, als je beide weekenden volgt, betaal je € 250,-
 
Via de contactpagina kun je je aanmelden.

 


Voor informatie en aanmelding kun je contact opnemen.
Lees meer over de Meditatie-avonden >>

 

 

 

 

Niet te geloven, Zijnsoriëntatie

leert je

dat je diepste inspiratiebron

altijd

binnen handbereik is

 

 

 

 

 

Mediteren is

een kunst

en een kunde

die je je eigen

kunt maken