praktijkruimteActueel aanbod

ActueelPadcoaching 2018-2019

Nieuw aanbod voor mensen die eerder cursus of trainingsaanbod bij mij of een andere leraar Zijnsorientatie hebben gevolgd.

Data: zaterdag 20 okt, zondag 18 nov, zaterdag 15 dec 2018. Data 2019 volgen binnenkort

In een kleine groepssetting leer je om -via de kunst van mediteren- rechtstreeks je vrije aard naar de voorgrond te brengen. Deze vrije aard is onze natuurlijke aard en om die reden ook altijd aanwezig.
Het maakt ons doorgaans oneindig veel liefdevoller en losser. We ontsluiten liefde en helderheid en dat maakt daadkrachtiger. Deze groep is gericht op het leren rusten in je ware aard en het leren doorzien en loslaten van patronen die je het zicht daarop ontnemen.


Meditatie-weekenden in Zutphen, eerstvolgende is in januari 2019

19 & 20 januari geef  ik op een mooie locatie in hartje Zutphen opnieuw een meditatie-weekend. Je bent van harte uitgenodigd om er meer over te lezen, zie: Fundamenten van geluk >> . Voor aanmelden, zie onderaan de pagina. 

De kunst van mediteren is bij uitstek geschikt om rechtstreeks je vrije aard naar de voorgrond te halen. Onze vrije aard is onze natuurlijke aard en om die reden ook altijd aanwezig. Tegelijkertijd gaan we gewoontegetrouw volkomen voorbij aan deze dimensie.

Door nu je gewoontepatronen te doorbreken, krijg je toegang tot deze vrije en pure dimensie en ervaar je ook alle kwaliteiten die hier zo rijkelijk aanwezig zijn. Deze rijke en volle ervaring van Zijn, jouw Zijn, is van een volkomen andere orde dan hoe je jezelf normaal gesproken ervaart. Je ervaart je basale goedheid en hoe het is om van daaruit met alles en iedereen in verbinding te zijn. Het is een diep thuiskomen in jezelf en in je leven.
Hoewel je dus zou kunnen zeggen dat het 'geluk voor het oprapen ligt', vraagt het tegelijkertijd veel geduld en toewijding om je gewoontepatronen los te laten en een houding te ontwikkelen die oog heeft voor en recht doet aan je vrije, onbelaste Zijnsaard.

Je kunt het weekend aangaan als een mini-retraite waarbij je gestructureerd de kunst en kunde van mediteren aangereikt krijgt.

Data winter: 19 & 20 januari
Tijd: 11.00- 17.00 u.
Kosten: € 140,


Via de contactpagina kun je je aanmelden.

 


Voor informatie en aanmelding kun je contact opnemen.
Lees meer over de Meditatie-avonden >>

 

 

 

 

Niet te geloven, Zijnsoriëntatie

leert je

dat je diepste inspiratiebron

altijd

binnen handbereik is

 

 

 

 

 

Mediteren is

een kunst

en een kunde

die je je eigen

kunt maken